Handla & betala

Betalsätt
Vi använder oss av Klarna Checkout. Så här gör du steg för steg:

  1. Fyll i dina uppgifter
  2. Klicka på "slutför köp"
  3. Faktura via Klarna (14 dagar) är förvalt, men Du kan självklart byta betalsätt i nästa steg!

Vill du ändra ditt betalsätt?
Det gör du när du klickat på knappen "slutför köp". Du kan då välja följande betalsätt:

  • Konto Klarna
  • Skjut upp din betalning Klarna
  • Delbetalning Klarna
  • Kortbetalning Mastercard & Visa
  • Direktbetalning via Din internetbank (Swedbank,
  • Nordea, Handelsbanken, SEB)

Faktura Klarna
Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen till av dig, angiven e-postadress. I enighet med avtalet med e-butiken debiteras en fakturaavgift om 0 kr.

Kortbetalning
Vi uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar ett SSL-certifikat.

Prispolicy
Priserna som anges är alltid inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Personuppgiftspolicy
Vi följer självklart PUL och lämnar ej ut adresser, telefonnummer e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om du som kund speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga våra kunders beställningar och kunna erbjuda relevant marknadsföring.

Länk till PUL hittar du här!

Leverans- & fraktvillkor
När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör inom Sverige, i samarbete med DHL. Notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige. Minde leveranser kan komma att skickas med Varubrev direkt hem till din brevlåda.

Normal leveranstid är 1-3 dagar

För paket som ej hämtas ut kommer en avgift på 150 kr att debiteras Dig. Denna avgift får du hemskickad på faktura till dig. Vid obetald faktura kommer en påminnelse.

Vi levererar för tillfället endast produkter till Sverige.

Vi säljer inte till minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Leveransförsening

Som konsument har du rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner av oss ny
föreslagen leveranstidpunkt.
Leveranstid är normalt 1-3 dagar. Vi förbehåller oss rätten att häva köp vid felaktiga uppgifter på hemsidan.

Hämta fraktfritt i butik
Du kan välja att hämta ditt paket i vår butik på Valhallavägen 114. Gör din beställning som vanligt och välj leveranssätt ”Hämta fraktfritt i butik”. Ditt paket packas redan samma dag!

Våra öppettider för upphämtning av din lagda order är måndag-fredag kl 10-16, men önskar du komma en annan tid går det självklart att ordna.

Leveransbekräftelse
När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager. Via ditt sändningsnummer kan du spåra ditt paket hos DHL. Länk till sida för paketspårning finner du här!

Transportskador
Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post info@old.dermalution.com. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Ångerrätt
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Tänk på att du endast kan ångra köp av plomberade förbrukningsvaror, om plomberingen är obruten.

Läs gärna mer här! Öppet köp gäller även på varor/produkter inhandlade i vår fysiska butik.

Du som konsument har 14 dagars ångerrätt från det att du tar emot din vara. Du får självklart undersöka varan men tänk då på att hantera den varsamt och i den utsträckning som är nödvändig för att fastställa varans egenskaper. Har du hanterat varan mer än vad som anses nödvändigt eller om någon del av varan saknas eller är skadad är du ansvarig för varans värdeminskning och vi förbehåller oss rätten att vid återbetalningen göra avdrag för värdeminskningen. Vårt sortiment innehåller även varor som inte omfattas av ångerrätten och kan således inte returneras. Detta gäller kosmetika, skönhetsprodukter, samt uv-kläder.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss, betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast 14 dagar efter det att vi har mottagit meddelandet om eventuell retur. Du som konsument kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter till oss, eller till dess att du som konsument har lämnat ett bevis på att varan återsänts (det som sker först). Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Vänligen fyll i denna blankett och skicka med din retur.

Bytesrätt
Vid köp i butiken eller på dermalution.wetail.io erhåller du som kund bytesrätt i 14 dagar, under förutsättning att produkten är oanvänd, i väsentligen oförändrat skick och mot uppvisande av kvitto.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till info@old.dermalution.com.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss, betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast 14 dagar efter det att vi har mottagit meddelandet om eventuell retur. Du som konsument kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter till oss, eller till dess att du som konsument har lämnat ett bevis på att varan återsänts (det som sker först). Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Vänligen fyll i denna blankett och skicka med din retur.

Reklamationsrätt
Är det fel på en vara du köpt kan du enligt konsumentköplagen bland annat ha rätt att kräva fri reparation, omleverans av en ny felfri vara eller att häva köpet och få pengar tillbaka. Som konsument har Du 3 års reklamationsrätt. 2 månader är dock en skälig tid för upptäckt av av skada/defekt. Läs gärna mer här! Vill du reklamera en vara eller produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@dermalution.com.

Om Dermalution företar omleverans eller avhjälpande av felet, återbetalas vid reklamation, eventuella fraktkostnader inom 14 dagar från den dag vi mottagit den reklamerade varan. Retur av vara samt återbetalning ska ske utan onödigt dröjsmål.
Vi följer självklart ARN vid eventuell tvist.

Garanti
Dermalution är en auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken som finns till försäljning i butik och på webben. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Dermalution lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning på 08-7529733.

Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten.

 

Observera att denna garanti inte gäller för skador av felaktig användning.